DESPIRO site
DESPIRO site
Ga naar de inhoud
DAVIDSFONDS

Cultuur beleef je samen.
De bestuurleden kunnen hier inloggen om informatie te bekomen omtrent de leden van de afdeling van het Davidsfonds Brakel-Lierde.
Davidsfonds Brakel - Lierde

Mee met de digitale wereld van vandaag.
CULTUURGIDS
NAJAAR 2017
VIJF KEER NIET TE MISSEN
Lid worden van het Davidsfonds heeft alleen maar voordelen. Voor u én voor al uw huisgenoten.

1. Meteen waar voor uw geld
Het Davidsfonds heeft een unieke lidmaatschapsformule, want voor uw bijdrage krijgt u meteen een return, namelijk: mooie boeken en/of cd’s die u zelf kan kiezen uit een ruim aanbod. Eigenlijk kosten het lidmaatschap en de bijbehorende Davidsfonds Cultuurkaart dus niets. Blader door de Davidsfonds Cultuurgids of download hem (14MB). Bekijk je hem liever op papier? Vraag via cultuurgids@davidsfonds.be of via 016 31 06 00 een gratis exemplaar aan met een overzicht van alle voordelen van het Davidsfonds en de boeken en cd’s waaruit u kunt kiezen.

2. Korting op evenementen en boeken
U krijgt korting op alle Davidsfonds activiteiten (om en bij de 10.000 per jaar!) en op de boeken van Davidsfonds Uitgeverij als u ze aankoopt via www.davidsfonds.be in De Kleine Johannes in Leuven, Verhalenhuis in Gent, De Brugse Boekhandel in Brugge en De Oude Linden in Tongerlo.

3. Korting bij Davidsfonds Academie en Cultuurreizen
U krijgt 6 euro korting op cursussen en 10 euro korting op dagevenementen van Davidsfonds Academie. Op een Davidsfonds Cultuurreis van drie dagen of meer krijgt u per persoon 40 euro (voor reizen in Europa) of 60 euro korting (voor reizen buiten Europa).

4. Speciale aanbiedingen bij de beste cultuurhuizen van Vlaanderen
Het Davidsfonds zit ieder seizoen samen met een uitgekiende selectie van de meest toonaangevende cultuurhuizen en cultuuraanbieders in Vlaanderen en Brussel. Het resultaat: een knap pakket van extra kortingen of exclusieve voordelen voor Davidsfonds Cultuurkaarthouders. We houden u daarvan op de hoogte via een elektronische nieuwsbrief en Davidsfonds Cultuurmagazine.

5. Gratis magazine & nieuwsbrief met cultuurvoordelen
Vier keer per jaar krijgt u gratis Davidsfonds Cultuurmagazine in de bus, boordevol cultureel nieuws. Daarnaast ontvangt u ook online nieuwsbrieven met cultuurnieuws en stevige kortingen op, onder meer, het boek, de reis, de cursus en het cultuurvoordeel van de maand.

Wie lid wordt van het Davidsfonds, krijgt de Davidsfonds Cultuurkaart toegestuurd die u een heleboel voordelen biedt. U wordt lid door ofwel boeken en/of cd’s te kiezen uit ons aanbod, ofwel door een vaste bijdrage te betalen.

1. IK KIES VOOR BOEKEN EN/OF CD’S
U wordt lid van het Davidsfonds door minstens voor 40 euro boeken en/of cd’s uit het Davidsfonds aanbod te kiezen. U krijgt meteen 5% korting op die 40 euro. Voor aankopen vanaf 75 euro krijgt u 10% korting.

U kiest de boeken en/of cd’s onmiddellijk via deze link en u ontvangt ze in principe binnen 5 werkdagen thuis, samen met uw Davidsfonds Cultuurkaart. Aansluiten bij een plaatselijke afdeling kan ook via deze formule.

2. IK KIES VOOR EEN VASTE BIJDRAGE
Als u liever geen boeken of cd’s wil, betaalt u een bijdrage van 40 euro. U krijgt uw Davidsfonds Cultuurkaart in principe binnen vijf werkdagen thuisbezorgd. U ontvangt geen boeken noch cd’s, maar kunt wel aansluiten bij een plaatselijke afdeling.

Heeft u nog bijkomende vragen over het lidmaatschap, neem dan zeker even contact op met Eva Vandebroek via mail (eva.vandebroek@davidsfonds.be) of telefoon (016 31 06 00). Zij helpt u graag verder.
Uiteraard is de eenvoudigste manier om contact te nemen met de plaatselijke afdeling Davidsfonds Brakel-Lierde
Terug naar de inhoud